mailmunch-forms-widget-1003886
top of page

Winternummer ‘Literatuur zonder leeftijd’ helemaal aan Jacques Vriens gewijd

In ’t Pumpke op de Parade in Den Bosch nam Jacques Vriens (samen met zijn vrouw Thérèse het eerste exemplaar van ‘zijn’ nummer van ‘Literatuur zonder leeftijd‘ in ontvangst.

De reactie van Jacques Vriens op ‘zijn’ nummer:

Het is zo bijzonder om  te ervaren hoe anderen naar je werk kijken. En dan niet in een paar regels maar in gedegen artikelen. Al die mensen die zoveel tijd, energie en aandacht hebben besteed aan ‘Vriens’. Het is overweldigend, dat meen ik!

Ook de artikelen over mijn rol als ambassadeur, adviseur; de woorden van Sjoerd , Annet, Mirjam en Sylvija. Zo aardig, grappig en eerlijk. En ik vind het ook fijn dat mijn theaterwerk wordt besproken.

Wat mij vooral raakt, is dat wat ik vooral  wil vertellen, wordt herkend en benoemd:  vriendschap, moed houden, probéren je leven in eigen hand te nemen  en vooral:  ‘Liefde overwint alles.’


jacques-1
jacques-2
jacques-3
bottom of page