mailmunch-forms-widget-1003886
top of page

Terima kasih banyak!

Bericht uit Indonesië:

Het nieuwe jaar is voor ons goed begonnen, dankzij jullie donatie hebben we een flink aantal nieuwe boeken kunnen kopen. We hebben ervoor gekozen om dit te doen voor de jonge kinderen op onze peuter en kleuterschool waar dit jaar zo’n 175 kansarme kinderen gratis 2-talig onderwijs krijgen. We hebben er ook voor gekozen om de boeken aan te schaffen bij een bevriende organisatie welke op Bali gevestigd is: Ganesha Bookshop in Ubud. Deze organisatie wordt gerund door een Nederlandse, en zij ondersteunen met de verkoop van hun boeken scholen, bibliotheken en goede doelen op Bali. Kijk, zo hebben jullie meteen 2 goede doelen geholpen met jullie donatie!

Gisteren zijn de boeken bij een van onze bestuursleden in Pangandaran, thuis bezorgd en vanmorgen heeft hij ze meteen naar school gebracht. De leraressen maar vooral natuurlijk onze kinderen waren dolenthousiast.

Boeken zijn een kostbaar goed in Indonesië en dankzij jullie is er weer een hele groep jonge lezertjes bijgekomen. Daarom zeggen zij: terima kasih banyak!

Meer informatie is te vinden op de website van de Stichting Meraih Bintang.


bottom of page